Historie

Historie - Jøp, Ove & Myrthu vest P/S

Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S er en videreførelse af værdierne og erfaringerne fra det oprindelige Jøp, Ove & Myrthu, der blev stiftet i 1989, da Jørgen Pedersen, Erik Ove og Jess Myrthu gik sammen om at skabe en ny, stærk spiller inden for strategisk kommunikationsrådgivning.

Fra begyndelsen markerede Jøp, Ove & Myrthu sig som kompetente rådgivere, der fortalte virksomhedens kunder sandheden og leverede et reelt, konstruktivt modspil. Listen af opgaver voksede hurtigt, og med tiden valgte Jøp, Ove & Myrthu at indgå samarbejde med en række associerede rådgivere.

Der er sket meget, siden det første kontor åbnede i Kvæsthusgade i Nyhavn. Jess Myrthu er som den eneste af de oprindelige partnere stadig aktiv kommunikationsrådgiver. I dag er han bestyrelsesformand og kommunikationsrådgiver for Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S. Nye partnere har løbende taget over, og de bygger dagligt videre på de kompetencer og værdier, som bureauet altid har taget udgangspunkt i: professionalisme, fortrolighed og ærlig kommunikation.

I 2013 fik virksomheden ny selskabsstruktur. Den nye selskabsstruktur sikrer en mere tidssvarende ejerskabsform med to selvstændige partnerselskaber (P/S), som adskiller ejerforholdene i Jøp, Ove & Myrthu i henholdsvis København og Aarhus.

Fundamentet er således lagt til en videreførelse af et af Danmarks stærkeste brands inden for kommunikationsrådgivning, samtidig med at kontinuiteten, kompetencerne og værdierne bliver bevaret.

Ydelser


Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S er et full-service kommunikationsbureau med erfaringen til at skabe resultater i alle faser af den strategiske kommunikation. Vi tager altid nye henvendelser seriøst, og vi påtager os aldrig en opgave, som vi ikke tror på.

Se mere her...